Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Wij kwamen bij Wouw montage  terecht om al zijn goede recensies. We kunnen het  alleen maar bevestigen . Hij heeft bij ons een Verano zonnescherm geplaatst, we zijn er ontzettend blij mee. Paul is een zeer goede vakman , goede prijs, denkt met je mee , werkt snel en netjes. We willen in de toekomst nog screens gaan plaatsen en doen dit zeker weer via Wouw montage.

doreen Mokosch

Mijn elektr. zonnescherm van 17 jr oud met knikarm en 6.00 mtr breed, in achtertuin, deed t niet meer in de zomer van 2021. Even een nieuw batterijtje in de afst.bediening was ditmaal niet de oplossing. Paul vd Wouw in de arm genomen en gevraagd of hij mee wilde denken want het scherm was eigenlijk nog in puike staat. Hij adviseerde een nieuw motortje, ondanks de schaarste van vele onderdelen. Ook stond t scherm uit en dat maakte t niet eenvoudig, maar Paul durfde t aan. Na een paar wkn liep t zonnescherm weer als een zonnetje en een nieuwe markies in voortuin mag hij ook plaatsen. Een zeer tevreden klant uit Dordrecht.

Winnie Dobbe

Wij zijn ontzettend blij met het nieuwe zonnescherm. Veel keus, goed advies, maar vooral goed gemonteerd! Ook binnen is het heel netjes afgewerkt. Ontzettend bedankt Paul. Je bent een goede gezellige verkoper/adviseur/monteur, die geniet van het goed opleveren van je werk. Nu hopen dat de zon snel gaat schijnen!!

Angela Peters

Mooie materialen, goede communicatie en perfecte montage! Wij zijn erg blij met de service van Paul en kunnen het iedereen aanraden!

Luuk Grandia

Super fijne en gezellige monteur! Werkt heel netjes en levert kwaliteit. Prachtig zonnescherm en screen laten plaatsen, erg tevreden mee!

Max Dobbe